به گزارش روابط عمومی دکتر احمد دنیامالی ، نماینده شهرستان در بازدید از مرکز شیلات استان گیلان گفت : علی رقم زحماتی که ما در حوزه آبزی پروری داشتیم که واقعا نتایج بسیار خوبی داشته، در گذشته این موضوع در همه استان ها فراگیر نبوده اما امروز برای مثال می توانیم خرم آباد را ببینیم که در حوزه شیلات واقعا موفق عمل کرده است .بنده لعد از مطالعه بودجه اعتراضی به وزیر مربوطه و مدیرکل سازمان شیلات مبنی بر مقایسه بودجه استان لرستان و گیلان داشتم که فاصله میان دو استان بسیار عمیق بوده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره بر کم لطفی ها در حوزه شیلات افزود : شیلات بندرانزلی به نوعی تاریخ شیلات ایران است که بسیار مورد کم لطفی قرار گرفته است و به همین دلیل نیز باید این جایگاه را احیا کنیم، همین الان در فضای مجازی درمورد اکثر سازمان ها دنیای بزرگی از اطلاعات وجود دارد که با یک جست و جو کوچک قابل رویت است ولی در مورد شیلات متاسفانه اینگونه نیست و این خلا وجود دارد و باید همکاران ما در شیلات رویکرد خود را فقط به درون سازمان معطوف نکنند و بنده انتظار دارم شیلات گیلان و مرکز تحقیقات ارتباط عمیقی با نمایندگان استان گیلان ایجاد بکند و از ظرفیت مدیران استانی نیز استفاده شود .
وی در ادامه گفت : چیزی که بنده را بسیار نگران می کند این است که نسل های دلسوز و مبتکر شیلات درحال بازنشستگی هستند و سرمایه شیلات که مهم ترین بخش شیلات می باشد روز به روز درحال تضعیف شدن است .
دکتر احمد دنیامالی با اشاره بر واگذاری ها به بخش خصوصی تاکید کرد : علی رغم همه بحث های موجود بنده باور دارم بخش هایی از شیلات که موضوع واگذاری آنان به بخش خصوصی مطرح است باید به اهل اینکار واگذار شود یعنی شرایط بخش خصوصی که نسبت به بحث شیلات آگاهی و تدبیر داشته باشد و همکاری که از شیلات به بازنشستگی می رسد می تواند ادامه دهنده مسیر شیلات باشد و درکنار فارق التحصیلان جوان این دانش را حفظ کنند .
وی در دو نکته یادآور شد : یکی از نکاتی که بنده به آموزش و پرورش شهرستان گوشزد می کنم ، ایجاد بازدید ها و ورکشاپ ها از ظرفیت های شهرستان و استان نظیر شیلات است . کمبود نیروی انسانی واقعا تهدیدی است که شیلات ایران را تهدید می کند .
عضو هیئت تحقیق و تفحص مجلس در ادامه گفت : مرکز تحقیقات شیلات یکی از بخش های مهم است که ما باید تلاش کنیم پروژه هایی برای اینجا تعریف شود، این نکته خوبی نیست که از منابع تخصیص یافته در سال سهم ناچیزی صرف تحقیقات می شود با اینکه یکی از اصول کار از اینجا نشات می گیرد و بنده همه تلاش خودم را به احیا و استفاده بیشتر از این مرکز معطوف می کنم زیرا ظرفیت موجود ظرفیت بالایی است وما باید از این ظرفیت در راستای منافع ملی و مردم استفاده کنیم.
نماینده مردم بندرانزلی در بحث گیاه مهاجم سنبل آبی خاطرنشان کرد : در بحث سنبل آبی خوشبختانه الان کارکرد کود این گونه مهاجم اثبات شده و الان درحال استفاده آن هستند که در حوزه آزولا نیز همین موضوع اتفاق افتاد و وقتی کاربرد اقتصادی آن مشخص شد طی دو الی سه سال نسل ان از تالاب بین المللی انزلی برچیده شد و الان هم در بحث سنبل آبی همین اتفاق درحال رخ دادن است، همانطور که وضعیت منفی سنبل آبی به شدت در محافل مجازی و اجتماعی منتشر شد باید در این خصوص نیست اگاهی بخشی هارا افزایش دهیم .
وی در آخر افزود :از شیلات ایران انتظارات تحرک بیشتری می رود تا در حوزه های مختلف نظیر بودجه بتوانیم شاهد تغییراتی باشیم.